Beursdagen SCHOTGROEP

Tien isolatie weetjes
1st November 2017
Het Energielabel, van E naar B!
8th November 2017
Laat alles zien

Beursdagen SCHOTGROEP

De maanden november en december staan voor SCHOTGROEP in het teken van verschillende beurzen. Tijdens deze verschillende beurzen vertellen wij niet alleen alles over isolatie maar is er bij de andere standhouders ook van alles te ontdekken over duurzaam leven en wonen. 

De Slim Verbouwen Beurs Ridderkerk


De Slim Verbouwen Beurs
is het evenement waar slim en duurzaam wonen, leven en verbouwen begint. Op de beurs zijn een groot aantal innovatieve bedrijven en organisaties uit de regio aanwezig. Tijdens de beurs kom je alles te weten over woningisolatie, aardwarmte, zonnepanelen, energiezuinige apparaten, subsidies en nog veel meer!

Samen met twee andere collega’s ben ik zaterdag 18 november aanwezig op deze beurs waar we graag alles over de mogelijkheden en voordelen van isolatie vertellen. Wij zullen op de beurs verschillende maquettes tonen zodat wij niet alleen kunnen vertellen wat isolatie doet, maar het ook kunnen laten zien.

De beurzen vragen voorbereiding en de nodige brainstormsessies. En  uit de brainstormsessies is onder andere uitgekomen dat we een winactie gaan houden. Onder de aanwezige op de beurs, die het contactformulier bij de stand invullen, wordt er een gratis warmteverlies check verloot T.W.V. 250,00 euro. 

Naast dat wij het belangrijk vinden dat iedereen op de hoogte is van de mogelijkheden van isoleren en energiezuinig wonen, is het ook positief om met een groot aantal innovatieve bedrijven en organisaties uit de regio ons op deze beurs te mogen presenteren.

De beurs vindt op 18 november plaats te Van Der Valk Hotel Ridderkerk (Krommeweg 1) je bent van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en de toegang is geheel gratis.

Energy Island Goeree- Overflakkee


De tweede beurs welk op de planning staat is de ‘Energy Island’ beurs in de gemeente Goeree- Overflakkee.  Deze innovatieve en duurzame beurs vindt plaats op 8 en 9 december en is geheel georganiseerd door de gemeente.

De gemeente Goeree- Overflakkee heeft de ambitie om in 2020 energieneutraal te zijn. En berekeningen laten zien dat de gemeente dit ook ruimschoots zou kunnen halen. De gemeente wilt doormiddel van het houden van deze beurs, jou inspireren om kennis te maken met alle duurzame en innovatieve bedrijven welke jou meer kunnen vertellen over duurzaam wonen en leven. Maak bijvoorbeeld een proefrit in één van de duurzame auto’s die op de markt zijn of binnenkort op de markt komen, of kijk bij de verschillende stands om jouw huis nog verder te verduurzamen.

SCHOTGROEP Aannemingsbedrijf is bij de gemeente, vele van de inwoners en bedrijven op Goeree- Overflakkee bekend door de vele werkzaamheden die er worden uitgevoerd. Er is dit jaar tevens een nieuwe locatie van SCHOTGROEP geopend in Goeree- Overflakkee.

Omdat SCHOTGROEP meer omvat dan een Aannemingsbedrijf willen wij juist op deze beurs ons presenteren met de isolatie tak van ons bedrijf. Dit zodat wij ons kunnen voorstellen aan de gemeente, particulieren woningeigenaren en woningbouwverenigingen. Wij laten namelijk iedereen graag zien wat de voordelen zijn van isolatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand. Wij draaien onze handen er niet voor om!

De beurs vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2017 in het recreatiecentrum De Staver te Sommelsdijk.  Vrijdag is de beurs geopend van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Comments are closed.