BODEMISOLATIE

Bodemisolatie

Nederland is een land bij uitstek als het aankomt op vochtigheid. We hebben daarom ook genoeg vochtige kruipruimtes. Vochtige kruipruimtes zijn ongezond en daarbij ook duur. Wil je een lagere energierekening dan is bodemisolatie zeker aan te raden. Naast de besparing op stookkosten heeft het isoleren van de kruipruimte nog veel meer voordelen.

Het is een oplossing voor problemen als vocht en schimmel op de muren, een muffe lucht, het voorkomen van rottende vloerbalken, overlast van muggen en slakken, en een hoge luchtvochtigheid in huis.

Door het toepassen van deze vorm van isoleren zal ook uw energielabel waardering naar boven worden aangepast. U heeft een beter geïsoleerde begane grond en uiteindelijk aanzienlijk minder minder stookkosten. Daarnaast behoort hout en of betonrot tot het verleden. Vocht en schimmel krijgen door bodemisolatie geen kans waardoor het leefklimaat voor u en uw gezin gezonder wordt.
Bodemisolatie is makkelijk te installeren en zorgt direct voor een hoop voordelen. Er zijn verschillende isolatiematerialen die kunnen worden gebruikt bij deze vorm van isoleren. Welk materiaal het best gebruikt kan worden hangt onder andere af van de oppervlakte van de kruipruimte, de diepte van de kruipruimte maar ook de vochtigheid in uw huis. Daarnaast is de warmteweerstand, gemeten als RBF-waarde van belang. Dit houdt in hoe goed de isolatie de warmte in huis houdt. Onze specialist kan u hierover informeren en adviseren. Het warmteverlies zal behoorlijk worden beperkt en u zult direct de voordelen merken.
Schotgroep Isolatie heeft ruim 60 jaar ervaring in het aanbrengen van bodemisolatie in kruipruimtes. De meest vochtige kruipruimtes worden professioneel, efficiënt en snel aangepakt. Door de jarenlange ervaring weten wij precies welk isolatiemateriaal het best kan worden toegepast. Wij werken voor bodemisolatie voornamelijk met HR++ EPS Parels van Neopixels. Mocht u meer willen weten over dit onderwerp of heeft u andere vragen, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Zie ook de pagina vloerisolatie.

MEER INFORMATIE?
NEEM CONTACT OP

Voeg uw review toe
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Cancel

Schrijf uw eigen review

 Gemiddelde score:  
 0 reviews