Certificeringen

Obstakels in de kruipruimte
3rd May 2018
Spouwmuurvervuiling
10th May 2018
Laat alles zien

Certificeringen

SCHOTGROEP Isolatie beschikt uiteraard ook over de nodige certificaten. Wij beschikken bijvoorbeeld over het VCA en ISO en SKG- IKOB certificaat.


VCA

SCHOTGROEP Isolatie is een dochterbedrijf van SCHOTGROEP B.V. welk in totaal bestaat uit 7 bedrijven. Door de diverse disciplines en werkgebieden binnen onze groep, kunnen wij de klant een zeer breed pakket aanbeiden. Diverse disciplines betekenen dan ook diverse certificaten.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers

VCA is dé standaard als het gaat om veilig, gezond en duurzaam werken, 15.000 bedrijven in Nederland zijn dan ook gecertificeerd, en één daarvan is SCHOTGROEP. Sinds kort is ons certificaat weer verlengt, dit betekend dat na de controle blijkt dat we voldoen aan de eisen en wij sowieso tot 2020  gecertificeerd zijn.

ISO

De ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Wij beschikken over het certificaat ISO 9001:2015, en is sinds kort verlengt voor een periode van 3 jaar.
Het ISO certificaat verteld jou als opdrachtgever dat wij voldoen aan de eisen gesteld in deze norm. Makkelijk gezegd staat ISO 9001 voor;

  • Zeg wat je doet
  • Doe wat je zegt
  • Bewijs het

 

SKG- IKOB

Kwaliteit is de sleutel tot succes, dit is wat SKG- IKOB zelf zegt over het certificaat.  Met het behalen van dit certificaat waarborg je de veiligheid voor de klant.

SCHOTGROEP Isolatie is dus SKG- IKOB gecertificeerd en dat betekent dat wij voldoen aan strenge richtlijnen, dit betekent dat de werkzaamheden uitgevoerd door SCHOTGROEP altijd kan worden geïnspecteerd door één van de instellingen van SKG- IKOB. Bij klachten worden deze volgens het reglement van deze instelling uitgevoerd. Al met al zorgt het voor jou als klant voor meer zekerheid, en wij zeggen altijd ‘niets is zo fijn als zekerheid’

Wil je een kopie van één van onze certificaten ontvangen? Neem dan contact op met één van onze collega’s via het contactformulier op onze website.

Comments are closed.