Collectieve inkoop

Isobooster
22nd June 2018
Kennis maken met onze leverancier PIF Isolatie
28th June 2018
Laat alles zien

Collectieve inkoop

Het isoleren van bijvoorbeeld de spouwmuur of de kruipruimte brengt een hoop voordelen met zich mee. Het zorgt voor een comfortabele woning en daarnaast bespaar je ook nog eens flink op je energierekening. Wanneer je ervoor kiest de woning te laten isoleren tijdens een collectieve inkoop zorg je er ook nog eens voor dat de investering een stuk lager is.


Wat is een collectieve inkoop

Door meerdere woningen in één buurt tegelijkertijd te isoleren kan er door het isolatiebedrijf efficiënter gewerkt worden en dat bespaart kosten. Dit is niet alleen een groot voordeel voor het isolatiebedrijf maar ook voor jou als bewoner. Als je meedoet aan een collectief betaal je wel tot 25% minder dan bij een enkelvoudige uitvoering.

Gemeenten en overige partijen

Veel gemeenten willen klimaatneutraal worden en de eerste stap om dit te kunnen bereiken is het isoleren van de woningen. Grootschalige inkoop levert voordelen op qua tijd en prijs. Je kunt dan ook je gemeente of andere partijen raadplegen om navraag te doen over de lopende collectieve inkoop van woning isolatie.

Voor- en nadelen van een collectieve inkoop

Als grote groep bewoners samen de woning willen laten isoleren zorgt dit ervoor dat het isolatiebedrijf een lagere prijs kan aanbieden. Het is zo, hoe meer mensen meedoen, hoe lager de prijs. Naast de voordelen welk een collectieve inkoop met zich mee brengt, zijn er ook een aantal nadelen.

Één van de grootste voordelen van een collectieve inkoop is dan ook wel dat je kan genieten van een lagere prijs. Daarnaast maakt het voor veel woning eigenaren om te isoleren toegankelijker.

De nadelen van een collectieve inkoop is dat je afhankelijk bent van andere mensen, buren of andere omwonende.

Isoleren

Natuurlijk brengt het isoleren tijdens een collectieve inkoop een hoop voordelen met zich mee, maar wil je niet langer wachten en direct gaan besparen op de energierekening en genieten van een beter wooncomfort? Dat kan!

Wanneer je contact opneemt met één van onze isolatiespecialisten bespreken we graag de mogelijkheden.

 

Comments are closed.