De Slim Verbouwen Beurs

Isoleren en besparen
16th November 2017
Alles over Bodemisolatie
22nd November 2017
Laat alles zien

De Slim Verbouwen Beurs

Afgelopen zaterdag, 18 november, stonden wij op de Slim Verbouwen Beurs. De beurs was georganiseerd door de Duurzaamheidkringen Barendrecht en Ridderkerk in samenwerking met de Rabobank RMIJ.

Tijdens de beurs konden de bewoners en ondernemers uit Ridderkerk en Barendrecht kennis maken met alle energiebesparende maatregelen die getroffen kunnen worden tijdens (ver)bouwplannen. Op de beurs stonden verschillende locale bedrijven om de mensen te informeren over hun producten.

De beurs was een groot succes!


De organisatoren van de beurs en alle standhouders spreken over een groot succes! Er zijn ruim 250 bezoekers op de beurs afgekomen en dat laat zien dat niet alleen de gemeenten maar ook zeker de bewoners van Barendrecht en Ridderkerk kennis willen maken met energiezuinig (ver)bouwen, wonen en leven.

‘Wij zijn, net als alle standhouders, zeer tevreden met het hoge aantal bezoekers. Het heeft wat ons betreft zijn waarde bewezen om door middel van deze beurs oplossingen voor duurzaam verbouwen tentoon te stellen’  aldus de organisatoren van de Slim Verbouwen Beurs’

Het organiseren van de beurs was de eerste samenwerking tussen de Duurzaamheidkringen en de Rabobank.  Door het grote succes van de eerste editie van de Slim Verbouwen Beurs denken de organisatoren na over het organiseren van een tweede editie.

Slimme maatregelen


Door het nemen van slimme maatregelen bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Energie besparen kan natuurlijk op verschillende manieren hierbij kan je denken aan;

 • Woningisolatie
 • Zonnepanelen
 • Warmtepompen

Naast deze opties zijn er natuurlijk nog veel meer ‘groene’ maatregelen die je kan treffen om de woning te verduurzamen. Hierbij kan je denken aan kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben niet alleen veel minder onderhoud nodig, maar zijn ook zeer milieu vriendelijk en grotendeels recyclebaar.

Standhouders


SCHOTGROEP was drie man sterk aanwezig op deze beurs. Tijdens de beurs hebben wij veel inwoners kunnen informeren over de voordelen van (na)isolatie. Naast het informeren over de voordelen waren er ook veel bewoners geïnteresseerd in persoonlijk advies.

Op de beurs hebben wij een winactie gehouden, de winactie bestond uit het winnen van een thermografisch onderzoek ter waarde van €250,00. De winnaar wordt binnen nu en twee weken bekend gemaakt!

Naast onze stand waren er verschillende andere locale bedrijven aanwezig met groene en energiebesparende oplossingen zoals;

 • Kunststof kozijnen;
 • Tochtvrije brievenbussen;
 • Zonnepanelen;
 • Groene daken;
 • Elektrische auto’s;
 • Warmte pompen;
 • Groene energie;
 • Groene verf;
 • Energiezuinige apparaten.

Daarnaast stonden de adviseurs van de Rabobank ook voor je klaar om je te informeren over de financieringsmogelijkheden voor jouw duurzame verbouwen.

Meer informatie


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van woning isolatie ? Neem contact op met één van onze adviseurs via 078-677 70 25 of stuur ons een mail, wij sturen u graag een informatiepakket toe!

Comments are closed.