FAQ

Bekijk de meest gestelde vragen hier! Staat u vraag er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze isolatiespecialisten, wij beantwoorden u vraag graag.

Één van onze isolatiespecialisten neemt binnen enkele werkdagen telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek bespreken we de offerte aanvraag en bekijken we simpel en snel de mogelijkheden voor uw woning. Om een offerte geheel op maat aan te kunnen bieden, kunt u besluiten om een woninginspectie in bij u thuis in te plannen . Op de afgesproken datum komt dan één van onze isolatieadviseurs bij u langs.

Wanneer de woninginspectie heeft plaats gevonden ontvangt u binnen enkele werkdagen van ons een op maat gemaakte offerte.

Dit is zeker mogelijk! U kunt deze mogelijkheden bespreken met één van onze isolatiespecialisten tijdens de woninginspectie. Zo kunnen de isolatiespecialisten de korting direct verwerken in de offerte.
Of er voorbereidende werkzaamheden getroffen moeten worden is geheel afhankelijk van de isolatiemaatregel en het materiaal waarvoor u kiest. In onze offerte staan de, eventueel mogelijke, voorbereidende werkzaamheden beschreven. In ieder geval vragen wij altijd of u de oprit of enkele parkeerplekken voor/ nabij de woning vrij te houden. Zo kunnen onze isolatiespecialisten de vrachtwagen/ isolatiekar gemakkelijk parkeren en snel beginnen met de werkzaamheden.
Nee, in het geval van spouwmuurisolatie zult u en uw buren er nauwelijks hinder ondervinden. De werknemers hebben in ieder geval geen toegang nodig tot de woning en de werkzaamheden zullen binnen één dag uitgevoerd zijn. Wel moet u er rekening mee houden dat tijdens de werkzaamheden er enkele gaten geboord moeten worden in de voegen van uw muren, dit kan dan ook voor een korte periode zorgen voor wat geluidsoverlast. Vloer- en bodemisolatie wordt uitgevoerd vanuit de kruipruimte, er is in dit geval dan ook toegang nodig tot het kruipluik. Verder zal ook deze isolatiemaatregelen weinig tot geen overlast veroorzaken.

Één ding staat vast, de investering voor het isoleren van uw woning heeft u binnen aanzienlijke tijd terug verdiend. De kosten zijn namelijk relatief laag terwijl de besparing op de energierekening juist behoorlijk groot is.

Op onze website is een bespaar check te vinden waar u enkele gegevens moet invullen, op basis van deze gegevens, wordt er een globale besparing weergegeven. Doe de bespaar check nu! (link naar spouwmuurisolatie pagina)

De exacte besparing is zeer afhankelijk van uw stookgedrag, maar u kunt uitgaan van een besparing van €6,00 bij vloerisolatie, €3,00 bij spouwmuurisolatie en €10,00 bij dakisolatie per m2 per jaar.

Bij alle maatregelen moet er tijdens het kostenplaatje rekening worden gehouden met het soort product en de huidige situatie. Om toch antwoord te geven op deze vraag, kan je voor een tussenwoning rekening houden met;

Spouwmuurisolatie € 750,00
Vloerisolatie € 1.500 tot 2.000
Bodemisolatie € 1.000 tot 1.200

Om te bepalen of uw woning in aanmerking komt voor spouwmuurisolatie moet er gekeken worden naar het bouwjaar van de woning. Is de woning gebouwd voor 1975? Dan kan spouwmuurisolatie interessant voor u zijn. Met zeer oude woningen moet er wel rekening gehouden worden met het feit dat er wellicht helemaal geen spouwmuur aanwezig is, deze kan dan logischerwijs ook niet worden geïsoleerd. In deze gevallen behoort gevel of muurisolatie wel tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over gevel- of muurisolatie? Neem dan contact op met één van onze isolatiespecialisten.

Voor vloer- en bodemisolatie is het noodzakelijk dat de woning over een kruipruimte beschikt. Beschikt de woning over een kruipruimte dan houden wij, voor een juiste installatie van het product, een diepte aan van 50 cm. Meer informatie over vloerisolatie? Bekijk deze pagina. (link naar vloerisolatie)

Is de kruipruimte van de woning minder diep dan 50 cm dan behoort bodemisolatie wel tot de mogelijkheden. Voor bodemisolatie is er ongeveer een diepte benodigd van 30 cm. Dit omdat dit isolatieproduct niet gemonteerd wordt aan de onderzijde van de vloer van uw woning, maar verblazen wordt over de bodem van uw kruipruimte. Meer informatie over bodemisolatie? Bekijk deze pagina. (link naar bodemisolatie)

Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd wordt de factuur opgemaakt. De factuur dient voor particulieren klanten binnen 10 dagen na factuurdatum betaald te worden. Voor bedrijven stellen wij een betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum.