Isobooster

Energielabel huurwoningen
20th June 2018
Collectieve inkoop
25th June 2018
Laat alles zien

Isobooster

Isobooster is naast  EPS parels, PIF Isolatiefolie en Drowachips één van de producten welk wij standaard op voorraad hebben. Isobooster is een innovatief hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie. De isolatiewerking is op basis van thermische reflectie.

Omdat Isobooster geschikt is voor verschillende isolatiemaatregelen is het een multifunctioneel product binnen de isolatiebranche. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter zorgt Isobooster voor het perfecte leefklimaat in de woning.

“Isobooster, ik isoleer slimmer!”


Wat is Isobooster

Isobooster is een innovatieve, hoogwaarde, meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit meerdere lagen van aluminiumfolie en luchtkussens. In tegenstelling tot dikke isolatiematerialen die warmte absorberen, reflecteert Isobooster juist de gewenste warmte of kou.

Veilig en snel isoleren!

Binnen het assortiment heeft Isobooster 4 dikte varianten van 48 tot 144 mm. De isolatie wordt op een manier dat het installeren van het product veilig en snel kan worden uitgevoerd. De rollen van dit isolatiefolie zijn namelijk voorzien van een overlapping zodat ze naadloos op elkaar kunnen aansluiten. Zo worden koudebruggen, die zorgen voor een onderbreking van de isolatie, voorkomen.

Isobooster is te gebruiken bij het isoleren van muren, vloeren, daken en binnenwanden.

Naast veilig en snel ook duurzaam en milieuvriendelijk

Omdat anno 2018 ook de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van producten een grote rol spelen zijn leveranciers continue bezig met het verbeteren van haar producten. Zo ook Isobooster, het isolatiemateriaal heeft een zeer lange levensduur en is bij eventuele sloop of vervanging goed recyclebaar. Isobooster is een lichtgewicht isolatiemateriaal welk bij transport ook zorgt voor een lagere milieubelasting.

Hoe isoleert Isobooster

Isobooster werkt in plaats van met absorberen met reflecteren, het toepassen van isolatie heeft namelijk als doel de warmte vast te houden. Er wordt isolatie geplaatst tussen de ‘warme’ binnentemperatuur en de ‘koude’ buitentemperatuur. Isobooster reflecteert de gecreëerde warmte terug de ruimte in en zo wordt er op een simpele manier gebruik gemaakt van anders verloren warmte.

Alle voordelen op een rijtje

Wanneer je kiest voor Isobooster kies je voor een thermische reflectie, hierdoor isoleert het isolatiemateriaal zeer goed, en dat zorgt voor een behoorlijke besparing op de energierekening.

Het isolatieproduct heeft een hoge isolatiewaarde met een minder dik product. Het is zelfs mogelijk om meerdere lagen isolatiemateriaal op elkaar te plaatsen zodat je zelf de isolatiewaarde kunt bepalen.

Het product is recyclebaar en milieuvriendelijk dit komt omdat het product voor 99% bestaat uit polyethyleen. Dit is een zuinige grondstof welke met een minimale uitstoot van schadelijke stoffen kan geproduceerd worden, daarnaast is ook het product geschikt voor hergebruik.

Naast bovenstaande voordelen geven wij je graag nog een aantal voordelen van Isobooster.

  • Veilig isoleren
  • Overal toepasbaar
  • Gezonder leefklimaat
  • Geluidsdempend
  • Dun & lichtgewicht materiaal
  • Lange levensduur, tot wel 70 jaar!
  • Weert muizen en andere ongedierte.

Comments are closed.