Kennis maken met onze leverancier Neopixels

De oud vertrouwde CV- ketel lijkt te verdwijnen
29th March 2018
Normen rondom isolatie
5th April 2018
Laat alles zien

Kennis maken met onze leverancier Neopixels

Wij laten jullie graag kennis maken met onze vaste leveranciers. SCHOTGROEP Isolatie werkt samen met gecertificeerde bedrijven met kennis van zaken. Één van onze vaste leveranciers is Neopixels Insulation BV.

Neopixels Insulation BV


Neopixels Insulation BV  is onze vaste leverancier voor het isolerende product Neopixels. Neopixels Insultation BV omschrijft  zichzelf als een bedrijf die haar klanten beschouwt als partners die elkaar op allerlei manier ondersteunen en vertrouwen om zo met elkaar het beste resultaat te behalen. Neopixels Insulation BV is een innovatieve en flexibele organisatie met de focus op kwaliteit.

Producten


Omdat het product, Neopixels, van onze leverancier voor diverse isolatie maatregelen gebruikt kan worden is het een multifunctioneel product binnen de isolatiebranche. Voor de verschillende maatregelen worden er verschillende versies van de Neopixel gebruikt. Benieuwd? Lees snel verder!

Spouwmuurisolatie
Voor het isoleren van de spouwmuur levert deze leverancier Neopixels Premium en Neopixels HR++ parels.

Vloer- en bodemisolatie
Bij het isoleren van de bodem of vloer worden er vanuit deze leverancier Neopixels HR Bodem geleverd. Deze parels zijn toepasbaar op de bodem van de kruipruimte maar ook voor bij vloerisolatie bij houten vloeren.

Kwaliteit door eigen Innovatie Centrum


Naast de multifunctionele inzetbaarheid van het product zijn de producten van deze leverancier KOMO gecertificeerd. We spreken dan ook over kwalitatief hoogwaardige producten met een zeer hoge isolatiewaarde. Neopixels onderscheid  zich van alle andere leveranciers door de speciale vulapparatuur, die variatie in het proces voorkomt. Door de speciale vulapparatuur is kan er gebruik gemaakt worden van een 14 mm of 16mm boordiameter, welke bijvoorbeeld problemen voorkomen zoals het ‘kapot boren’ van de bakstenen.

Kwaliteit leveren bij de klanten staat bij Neopixels Insulation BV hoog in het vaandel, bij Neopixels wordt hier controle op gehouden door het eigen innovatie centrum voor ontwikkelingen en opleiding van uitvoerders. Om deze reden worden de producten slechts aan een beperkt aantal bedrijven geleverd zodat de kwaliteit van het product en de installatie op hoog niveau blijven.

Verwachtingen  isolatiemarkt


Aan het na-isoleren van woningen is de afgelopen jaren steeds meer aandacht besteedt. De verwachtingen van Neopixels zijn dan ook dat veel meer vraag gaat komen van zowel woning corporaties als particulieren uit de markt voor de diverse isolatieproducten van Neopixels.

Neopixels houdt daarom de aandacht bij het juist opleiden van bedrijven/ uitvoerders en het door ontwikkelen van de bestaande isolatiesystemen, dit om in de toekomst sneller en nog beter te kunnen isoleren.

Kijkje bij de leverancier


Tijdens het kennismakingsgesprek , voor onze klanten, met deze leverancier zijn wij uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het Innovatie Centrum.  Uiteraard hebben wij deze uitnodiging aangenomen, en zullen dan ook langs gaan bij onze leverancier. Houdt onze website dan ook  in de gaten want wij zullen tijdens ons bezoek interessante video’s en foto’s maken.

Comments are closed.