KRUIPRUIMTE ISOLATIE

Kruipruimte isolatie

Heeft u last van een natte of vochtige kruipruimte? U bent niet alleen, want het is een veel voorkomend probleem. Door middel van kruipruimte isolatie voorkomt u vocht, kou en schimmel in huis.

Een kruipruimte is een ruimte die onder de vloer van het hele huis doorloopt en is toegankelijk via een kruipluik, meestal is deze bij de voordeur gesitueerd. In de kruipruimte bevinden zich vaak de leidingen en elektra van het huis. De kruipruimte is niet verwarmd waardoor het vocht aantrekt en daarom is kruipruimte isolatie zo belangrijk. Doordat hier het vocht wordt aangetrokken ontstaat er schimmel. Als bijvoorbeeld de waterleiding die via de kruipruimte naar de begane grond loopt niet goed gedicht is, kan de onverwarmde en vochtige lucht het hele huis op losse schroeven zetten. Niet alleen kan het de constructie van het huis aantasten, maar daarnaast ook een beschadigde vloer veroorzaken. Nog los van het feit dat het kouder is in huis. Wederom een reden om serieus na te denken over kruipruimte isolatie.

Kruipruimte isolatie en de woningsoort

De manier van isoleren verschilt per woning en grootte van de kruipruimte. Daarnaast is eigenlijk iedere situatie anders, want de specialisten komen verschillende problemen tegen. Dit kan zijn van verzakking van de kruipruimte, tot aan problemen met de riolering. Het kan ook zijn dat er verzakking plaatsvindt van het straatwerk rondom de woning. Wanneer het echt al een tijd vochtig is in de kruipruimte kan het zijn dat het vocht het hout en beton al heeft aangetast. Een kruipruimte isoleren is een klassiek voorbeeld van beter voorkomen, dan genezen.

Schotgroep isolatie heeft alle gangbare producten op voorraad om uw kruipruimte te isoleren, hierdoor is er voor elk probleem een passende oplossing. Zoals bijvoorbeeld schelpen, kalkkorrels en EPS Parels. We informeren u graag hoe u het best kruipruimte isoleren en kruipruimte isolatie kunt toepassen in uw situatie. Bekijk hier onze info mbt spouwmuurisolatie.

MEER INFORMATIE?
NEEM CONTACT OP

Summary
Review Date
Reviewed Item
kruipruimte isolatie
Author Rating
51star1star1star1star1star