SCHOTGROEP Isolatie op socialmedia

Spouwmuurisolatie in de zomer
6th April 2018
Het is lente, tijd om te besparen!
10th April 2018
Laat alles zien

SCHOTGROEP Isolatie op socialmedia

SCHOTGROEP isolatie is al 60 jaar actief in het verduurzamen van woningen. Het verduurzamen van woningen is in de laatste jaren steeds groter geworden, mede dankzij de aandacht die er door bijvoorbeeld de overheid aan wordt geschonken. Hierdoor is SCHOTGROEP Isolatie snel gegroeid en de markt op gegaan met het aanbieden van verschillende isolatie maatregelen.

Sinds vorig jaar heeft SCHOTGROEP Isolatie de website www.schotgroepisolatie.nl laten ontwikkelen, op deze website willen wij iedereen nuttige, belangrijke en praktische informatie over woning isolatie meegeven. Maar mede door de groei van verschillende socialmedia platformen kunnen wij ook met Facebook en Instagram niet achter blijven.

SCHOTGROEP Isolatie op Facebook


99% van je kennissen, familieleden en vrienden hebben Facebook, dat is niet gek want je kunt snel en gemakkelijk berichten met elkaar delen en zo blijf je op de hoogte van wat iedereen doet. Zelfs vrienden die iets verder weg wonen of zelfs in het buitenland zijn met Facebook binnen handbereik. Facebook heeft dan ook 2 miljard actieve gebruikers wereldwijd.

Je begrijpt dan waarschijnlijk ook wel dat vele bedrijven ook gebruik maken van dit enorme platform. Zo is ook sinds een aantal jaar SCHOTGROEP isolatie te vinden op Facebook.

Op Facebook delen wij verschillende berichten over onze dagelijkse werkzaamheden, organiseren wij win-acties onder de volgers en zorgen wij dat je altijd en overal op de hoogte blijft op het laatste isolatie nieuws.

Vergeet vooral niet onze lopende win- actie niet, je maakt namelijk kans op een thermografisch onderzoek t.w.v. 250,00 euro!

Wil jij ook altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste isolatie nieuws? Dat kan! Volg dan via deze link onze facebook pagina.

Vanaf nu zijn wij ook te vinden op Instagram!


Naast Facebook hebben enorm veel mensen ook Instagram, een andere dienst die valt onder de eigenaren van Facebook. Hierop deel je foto’s, afbeeldingen of filmpjes, eventueel met een korte beschrijving, in één druk op de knop met al je vrienden.

Alleen al in Nederland gebruiken 2,1 miljoen mensen instagram en 992.000 mensen geven aan iedere dag gebruik te maken van de populaire app.

Sinds kort is ook SCHOTGROEP isolatie actief op Instagram en worden er regelmatig links, foto’s of andere handige berichten geplaatst op dit account.

Ben je benieuwd naar ons Instagram account en wil je ons volgen? Dat kan! Zoek dan naar schotgroepisolatie in de Instagram app en volg ons.


Snel en gemakkelijk in contact komen


Op Facebook en zelfs op Instagram is het mogelijk ons berichten te sturen, wij zullen uw berichten op deze platformen altijd proberen binnen 24 uur beantwoorden. Tevens is het ook gewoon mogelijk om via onze website een contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Op zoek naar onze contactgegevens? Kijk dan op deze pagina.

Comments are closed.