SPOUWMUURISOLATIE

Spouwmuurisolatie zorgt voor een warme woning in de winter en een koele woning in de zomer. Het isoleren van spouwmuren is één van onze dagelijkse werkzaamheden, en dat is belangrijk bij het uitvoeren want goed aangebrachte spouwmuurisolatie met het juiste product gaat levenslang mee. Naast spouwmuurisolatie verzorgen wij ook (dakisolatie), (vloerisolatie) en (bodemisolatie).
Spouwmuurisolatie is de isolatie maatregel die het meest wordt toegepast in Nederland, omdat het isoleren van de spouwmuur niet alleen goed is voor een besparing op de energierekening maar ook voor een verhogend wooncomfort. De woning zal in de winter comfortabel warm aanvoelen, daar de isolatie in de zomer juist zal zorgen voor een koelere woning. Daarnaast verdient de investering van spouwmuurisolatie zich binnen 3 tot 5 jaar terug.
Alle voordelen op een rijSpouwmuurisolatie zorgt voor een flinke besparing op uw energierekening.

• Het isoleren van de spouwmuur zorgt ervoor dat u minder energie verbruikt.
• Spouwmuurisolatie zorgt voor een verhogend wooncomfort door een betere temperatuursverdeling en de binnenmuren voelen, door de aangebrachte isolatie, niet langer koud aan.
• Naast de voordelen op thermisch vlak zorgt spouwmuurisolatie ook voor een beter akoestisch comfort.
Wilt u weten hoeveel u gaat besparen wanneer u kiest voor spouwmuurisolatie? Doe dan hieronder de bespaar check.
(bespaar check Neopixels)

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Sinds 1960 zijn alle woningen in Nederland gebouwd met een spouwmuur. Een spouw is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. De spouw voorkomt dat vocht van buiten naar binnen trekt, en heeft daardoor een licht isolerende functie. Om deze isolerende functie te verbeteren is het mogelijk deze ruimte op te laten vullen met isolatiemateriaal. Dit noemen we spouwmuurisolatie. Het isolerende materiaal wordt via de buitenmuur aangebracht. Hiervoor worden er kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur geboord, onder hoge druk zal het isolatie materiaal de spouwmuur in gespoten worden. Na de werkzaamheden worden deze gaatjes, met op kleur aangemaakt voegsel, weer gedicht.

Spouwmuurisolatie is een snelle en efficiënte manier van isoleren, binnen één dag heeft u een geïsoleerde woning, mits u ervoor kiest deze maatregel te laten uitvoeren door specialisten.
Wilt u zelf controleren of uw woning voorzien is van een spouwmuur dan kunt u het bouwjaar van de woning als leidraad nemen, maar uiteraard moet u ook rekening houden met andere factoren. Hierbij kunt u denken aan de aantal centimeters tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Is dit bijvoorbeeld minder dan twintig centimeter, dan kunt u ervan uitgaan dat uw woning niet voorzien is van een spouwmuur.
(Vlog spouwmuurisolatie)

Spouwmuurisolatie met HR++ EPS Parels

SCHOTGROEP Isolatie heeft een selectie gemaakt van de beste producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Bij SCHOTGROEP Isolatie kunt u terecht voor spouwmuurisolatie met het hoogwaardige product HR ++ EPS parels, van de leverancier Neopixels.

Het systeem Neopixels, voor spouwmuurisolatie, is in Nederland, België en Duitsland gecertificeerd met verschillende keurmerken. De HR++ EPS parels hebben de hoogste isolatiewaarde dankzij de samenstelling en vorm. De vorm van deze parels zijn ovaler en platter dan de gewone parels, en zijn nagenoeg even groot, waardoor de parels beter in elkaar passen. Er zal hierdoor minder lucht tussen de parels zitten, wat zorgt voor een hogere isolatiewaarde.

Daarnaast zijn de HR++ EPS parels voorzien van een grafietlaag. De grafietlaag reflecteert de warmte terug, en zorgt ook voor een hogere isolatiewaarde.

Spouwmuurisolatie op maat

Via (deze pagina) kunt u geheel digitaal een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u een afspraak inplannen, voor een vrijblijvende inspectie, met één van onze isolatie specialisten dan kunt u contact met ons opnemen via 078-677 70 29. Wij komen graag bij u langs!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Spouwmuurisolatie
Author Rating
51star1star1star1star1star