VLOERISOLATIE

Vloerisolatie

Naast de buitenmuur is de vloer één van de grote veroorzakers van het verliezen van warmte in huis. Door vloerisolatie kunt u makkelijk dit energieslurpende warmteverlies tegengaan. Als u het al niet merkt aan uw lagere energierekening dan wel aan uw warmere voeten. Laat onze specialisten kijken naar wat het best bij uw woning past en u heeft nooit meer koude voeten.

Hoofdzakelijk in woningen gebouwd voor 1980 ontbreekt vaak een solide isolatie. Dat maakt dat deze huizen vaak in aanmerking komen voor het isoleren van de vloer. Heeft u een huis gebouwd voor 1980 en wilt u een lagere energierekening en warme voeten dan is dit de oplossing. Uiteraard is dit ook mogelijk voor huizen die na 1980 gebouwd zijn.

De onderkant van de vloer wordt bedekt met isolatiemateriaal, zodat het vocht en de kou uit de kruipruimte geen kans krijgen.
Er kunnen verschillende materialen worden toegepast bij het isoleren van de vloer. Het ligt maar net aan de oppervlakte en de vochtigheid van uw huis. Ook de RC-waarde speelt een rol in de beslissing over het te gebruiken materiaal.
Het lijkt erop dat vloerisolatie heel wat voeten in aarde heeft, maar niets is minder waar. Schotgroep Isolatie kan vloerisolatie binnen 1 dag installeren. Geen gedoe, geen rompslomp en geen rommel. Alles kan geregeld worden in slechts één dag!
Schotgroep Isolatie werkt alleen met de beste en meest hoogwaardige isolatiematerialen. Specifiek voor vloerisolatie werken wij met drie soorten isolatiemateriaal: Neopixels vloerisolatie systeem & PIF Vloerisolatie & ISO BOOSTER . Mocht u meer informatie willen inwinnen over welke vorm van isolatie dan ook, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van muurisolatie tot aan dak isolatie en alles wat er tussen zit. Schotgroep heeft namelijk ruim 60 jaar ervaring met isolatie. Lees hier bijvoorbeeld meer over bodemisolatie.

MEER INFORMATIE?
NEEM CONTACT OP