VLOERISOLATIE

Naast het dak is de vloer één van de grote veroorzakers van het verliezen van warmte in huis. Door vloerisolatie kunt u makkelijk dit energieslurpende warmteverlies tegengaan. Als u het al niet merkt aan uw lagere energierekening dan wel aan uw warmere voeten. Laat onze specialisten kijken naar wat het best bij uw woning past en u heeft nooit meer koude voeten. In woningen gebouwd voor 1980 ontbreekt vaak goede isolatie. En dat zorgt voor een hoge energierekening en een laag wooncomfort. Vloerisolatie is één van de oplossingen tegen een hoge energierekening en een laag wooncomfort. Heeft u een huis gebouwd voor 1980 en wilt u een lagere energierekening en warme voeten dan is vloerisolatie dé oplossing. Bij woningen na 1980 is het ook mogelijk vloerisolatie aan te brengen, want ondanks uw woning wellicht wel geïsoleerd is tijdens de bouw, is de vloer vaak niet meegenomen in dit geheel.

Hoe werkt vloerisolatie?

Bij vloerisolatie wordt de onderkant van de begane grondvloer bedekt met isolatiemateriaal, zodat het vocht en de kou uit de kruipruimte geen kans krijgen. SCHOTGROEP Isolatie maakt hierbij gebruik van Neopixels Vloerisolatie, ISOBOOSTER of PIF isolatiefolie. Welk product het beste past bij de woning, en uw wensen zal moeten blijken uit een vrijblijvende inspectie.

Bij het isoleren van de vloer is niet alleen de oppervlakte en diepte van de kruipruimte erg belangrijk maar ook de vochtigheid die aanwezig is in de kruipruimte. Uiteraard is de (RC-waarde), in de volksmond isolatiewaarde genoemd, ook een belangrijke factor voor het kiezen van het juiste product.
Vloerisolatie zorgt ervoor dat u comfortabel de winter door kan. Wanneer de vloer namelijk koud aanvoelt is men geneigd de verwarming hoger te zetten, helaas helpt dit nauwelijks voor het verwarmen van uw vloer, tenzij u vloerverwarming heeft.
Met of zonder vloerverwarming loont het om de niet-geïsoleerde vloer te isoleren. Vloerisolatie zorgt er namelijk voor dat de vloer minder snel afkoelt, en de gestookte warmte in de woning blijft, hierdoor kunt u weer zonder dikke pantoffels door het huis.
Voordelen op een rij
– Houdt de gestookte warmte vast.
– Zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
– Positief effect op het energielabel van de woning.
– Verhoogt het wooncomfort.
– Binnen één dag geïnstalleerd.
– Geen rommel in huis.
Voor het aanbrengen van vloerisolatie is er een minimale werkruimte benodigd van 50 cm. Heeft u een ondiepe kruipruimte, maar wilt u wel graag genieten van een hoger wooncomfort en een lagere energierekening? Kijk dan eens naar de isolatie maatregel (bodemisolatie). Dé isolatiemaatregel bij een ondiepe kruipruimte.

Vloerisolatie binnen één dag!

Wij, SCHOTGROEP Isolatie, begrijpen dat u niet zit te wachten op een enorme verbouwing. Wanneer u kiest voor vloerisolatie is dit ook totaal niet nodig. Binnen één dag kunnen wij namelijk vloerisolatie bij u instaleren. Geen gedoe, geen rompslop en geen rommel! Wij regelen alles binnen één dag, en u kunt gaan genieten van een heerlijk warme voeten en een besparing op de energierekening.

Via (deze pagina) kunt u geheel digitaal een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u een afspraak inplannen, voor een vrijblijvende inspectie, met één van onze isolatie specialisten dan kunt u contact met ons opnemen via 078-677 70 29. Wij komen graag bij u langs!

Summary
Review Date
Reviewed Item
vloerisolatie
Author Rating
51star1star1star1star1star