Warm in de winter koel in de zomer!

De gezondheid van uw woning is uw gezondheid
22nd September 2017
Onze isolatiespecialist aan het woord
2nd October 2017
Laat alles zien

Warm in de winter koel in de zomer!


In de vorige blog kwam het al even kort ter sprake, spouwmuurisolatie. Één van de mogelijkheden om uw woning gezonder te maken, maar naast het gezonder maken van de woning heeft spouwmuurisolatie nog veel meer voordelen !

SCHOTGROEP Isolatie gebruikt voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie de producten van Neopixels dit omdat de producten door Neopixels bewust worden gekozen, de ideale samenstelling hebben en zorgen voor een grote besparing.

 

Binnen één dag en zonder rommel

Spouwmuurisolatie kan in vele gevallen binnen 1 dag worden uitgevoerd en dat zonder een hoop rommel. De spouwmuurisolatie wordt namelijk vanaf de buitenkant van de woning uitgevoerd, het isolatie materiaal zit ‘tussen twee muren’ en de gaatjes in de gevel worden weer netjes gedicht. Na het vertrek van onze isolatie specialist is er niets meer van de uitgevoerde werkzaamheden te zien desalniettemin zorgt het wel direct te merken.

Voordelen en besparingen

Spouwmuurisolatie is dus mede omdat het binnen één dag kan worden geïnstalleerd één van de meest gekozen isolatie maatregelen. Naast een snelle uitvoering zorgen ook onderstaande eigenschappen dat veel woning eigenaren voor spouwmuurisolatie kiezen.

 

  • Een hoog rendement
  • Relatief lage investering á € 1000.00 voor een rijtjeshuis
  • Terugverdientijd van 3 tot 5 jaar
  • Directe verhoging van het wooncomfort
  • En een besparing op uw energiekosten

 

Van aanvraag tot uitvoering

Voordat de spouwmuurisolatie kan worden uitgevoerd maakt één van onze isolatie adviseurs met u een afspraak voor het inplannen van een inspectie. Een inspectie is noodzakelijk zodat er duidelijk in kaart gebracht wordt met welke situatie we te maken hebben. Iedere situatie vraagt namelijk om een andere aanpak.  Tijdens de inspectie kan het zijn dat de adviseur een klein gaatje boort in de voegen van de buitenmuur om de situatie binnen in de spouwmuur te bekijken.

Is de inspectie achter de rug ? En bent u akkoord gegaan met de offerte ? Dan komt één van onze isolatie specialisten zo snel mogelijk langs de werkzaamheden uit te voeren . De Spouwmuurisolatie wordt door één van onze isolatie specialisten aangebracht tussen de binnen- en buitenzijde van de muur, doormiddel van een speciaal ontwikkeld vulpistool  met Neopixels EPS- parels.  Om deze werkzaamheden uit te voeren worden er gaatjes in de voegen geboord zodat het isolatiemateriaal zich goed kan verdelen en zorgt voor een goede werking. Na de werkzaamheden zullen deze gaatjes worden gedicht met een op kleur gekozen mortel.

Begin nu met energie besparen

Bent u net als alle andere tevreden klanten ook enthousiast geworden ? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op met één van onze isolatie adviseurs zodat wij samen met u kunnen zorgen voor een fikse besparing op uw energiekosten!

Comments are closed.